Кримський аеропорт "став портом" / Cкріншот

У захопленому Росією Криму аеропорт "Сімферополь" перетворився на "порт". У будівлі на підлозі поставили багато тазиків, в які зі стелі капала вода.

Відео з сімферопольського аеропорту у своєму Telegram-каналі розмістив офіцер української армії Анатолій Штефан (позивний "Штірліц").

На ролику видно, що на підлозі аеропорту знаходиться багато однакових тазиків. У тази капала вода. На ролику також зазнято воду на підлозі. Крім того, видно, що за вікном аеропорту мокра погода.

"Аеропорт в окупованому Сімферополі перетворився на морський порт. Тазики є, йоржиків не вистачає", – зазначив військовослужбовець.

Раніше повідомлялося, що у Криму була негода – випало багато опадів. Зокрема, 12 серпня стало відомо, що було затоплено трасу "Таврида", яка веде від Севастополя до Кримського мосту.

Нагадаємо, РФ захопила Крим навесні 2014 року. Низка західних країн покарали Росію за агресію проти України – запровадили санкції.

Сімферопольський аеропорт до окупації півострова був міжнародним, а потім став обслуговувати лише російські рейси, пише Вікіпедія.

Термінал аеропорту, який працює, знаходиться у селищі Аерофлотський, розташованому недалеко від центру Сімферополя.

Вас можуть зацікавити такі новини: