На Київщині хочуть встановити флагшток за 5 мільйонів / фото УНІАН, Андрій Скакодуб

У Борисполі оголосили тендер на будівництво флагштоку на майже 5 мільйонів гривень.

На сторінці оголошення у електронній системі публічних закупівель Prozzoro йдеться, що флагшток  Державного Прапору України мають встановити на території Книшового меморіального паркового комплексу. Замовником є комунальне підприємство "Виробниче управління комунального господарства".

Тендерні пропозиції приймають до 25 червня, наступного дня має розпочатися аукціон. Очікувана вартість - 5 018 000 гривень.

Відео дня

Відзначимо, що на цю суму можна купити значну кількість дронів фірми DJI, більш відомих як "мавіки". Так, на сайті реселерів один квадрокоптер продається за ціною 99 тисяч гривень. Відповідно, на 5 018 000 гривень можна купити 50 коптерів.

Скриншот

Сумнівні тендери під час війни

Нещодавно Олександрівська селищна рада оголосила тендер на закупівлю тренажерів та іншого спортивного інвентарю на суму 1 581 352 гривень.

У Києві хотіли закупити для укриттів барабанивартістю майже 900 тисяч гривень, щоб діти могли "психологічно розвантажитися" під час тривог. Після скандалу у мережі цей договір розірвали.

Також у столиці чиновники вирішили закупити для сховищ електричні сковорідки за 1 200 000 гривень та електричні овочерізки за 130 000 гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: