Чоловік не вагаючись кинувся рятувати дівчинку / колаж УНІАН

У київському парку "Перемога" сьогодні врятували від потоплення малолітню дитину. Героїчним вчинком відзначився випадковий перехожий - він одразу стрибнув у воду.

Про це повідомляється на сторінці "Київ оперативний" у Facebook. Там також оприлюднено відео.

"Пізніше виявилось, що чоловіка звуть Ігор Миколайович і він є правоохоронцем з Івано-Франківщини. Дякуємо вам, пане Ігор", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У коментарях одна зі свідків інциденту розповіла, що врятованій дівчинці на вигляд 4-5 років, першою у воді її побачила інша перехожа. Далі вищезгаданий чоловік витягнув її, а інший перехожий зняв з неї мокрий одяг і укутав  своєю кофтою. 

Читайте такожУ Черкаській області чоловіка за вбивство 4-місячного сина засудили до трьох років в'язниці

"Дитина плакала, жодного слова не було чутно з її вуст. Вона не розмовляла. Мати з'явилася через хвилин п'ять. Питань до неї було б багато, якби вони так швидко не втекли з дитиною. Поліція була скоріше, ніж сама "швидка", - пише вона. І додала, що врятована дівчинка була в памперсі й одягнута не за сезоном. У воді залишилися плавати її гумові чобітки.

Як повідомляв УНІАН, раніше під Києвом чоловік у камуфляжі стріляв у родину з дитиною в авто: у мережі показали відео інциденту.