Ціни на відпочинок в Генічеську 2021 / фото УНІАН

Генічеськ – це місто районного значення в Херсонській області, а також дуже популярний морський курорт. Туристів приваблюють невисокі ціни і природне розмаїття: окрім моря, недалеко від міста знаходиться солоне озеро Сиваш і коса Арабатська стрілка. Сюди часто приїжджають в оздоровчих цілях.

Є у курорту і свої мінуси: туристи часто скаржаться на брудну воду і медуз, незаконні споруди і поганий рівень сервісу. Умови проживання в приватному секторі також викликають багато нарікань. УНІАН розповість, яку суму потрібно готувати для відпочинку в Генічеську, і що ви отримаєте за ці гроші.

Ціни на відпочинок в приватному секторі

Ціни на приватне житло Генічеська залежать від відстані до моря і умов проживання. Найдешевші будиночки на 4-6 осіб з туалетом і душем на вулиці в 150 метрах від моря коштують від 100-150 гривень за добу. Стільки ж доведеться віддати за кімнату на базі відпочинку радянського типу.

Відео дня

Трохи дорожче обійдуться квартири: середня ціна на "однушку" у 200 метрах від моря становить 250 грн/добу. Будинки на двох зі зручностями і альтанкою у дворі біля моря можуть коштувати від 400 гривень на добу. У такому будинку зазвичай присутній телевізор, інтернет, кондиціонер і санвузол в приміщенні. 

Скільки коштують готелі Генічеська

Номер без зручностей зі старим ремонтом і кухнею та ванною на поверсі обійдуться приблизно в 80-100 гривень за одну добу з людини. За номер з частковими зручностями недалеко від моря потрібно платити від 150 гривень на день. Найкомфортніші готелі з басейном і дитячою зоною на першій лінії пляжу вимагають платити за номер 500-700 гривень на добу.

Вам також може бути цікаво: