В Україні під контролем Збройних сил створено благодійний фонд / фото ua.depositphotos.com

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що в умовах війни України з Росією потреби нашої армії колосальні, і для того, щоб їх задовольнити у режимі 24/7, працює керівництво країни, волонтери та уряди країн-партнерів.

Зокрема, українській армії допомагає новостворений благодійний фонд, який носить ім’я Залужного, поділився сам головнокомандувач ЗСУ в Facebook.

Залужний додав, що довіряє засновникам фонду та сподівається, що їхня активна діяльність, спрямована на всебічну допомогу армії, буде успішною.

Відео дня

Політолог Юрій Пацук у соцмережі 16 квітня поділився, що під контролем керівництва ЗСУ було створено Благодійний фонд генерала Залужного. Пацук став директором новоствореного фонду. Залужний очолює наглядову раду фонду. 

"Фонд створений з метою координації дій українських та міжнародних волонтерів для максимально ефективного використання ресурсів згідно з актуальними короткостроковими та довгостроковими задачами Збройних сил України", - зазначив директор.

Допомогти українській армії можна, перейшовши за посиланням https://general.fund.

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого війська РФ вдерлися в Україну.

Ворог спочатку скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, жителів Києва, Чернігова, Харкова, Маріуполя, Херсона, Миколаєва, Житомира, Одеси та Сум.

Низка західних країн, у тому числі США та держави-члени Євросоюзу, вирішили покарати РФ новими санкціями й допомогати Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: