Дмитро Рогозін висунув гучне звинувачення у бік Євгена Пригожина / скріншот

Екс-глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, який нібито бере участь у війні РФ проти України, не підтримав заколот, організований ватажком приватної військової компанії "Вагнер" Євгеном Пригожиним.

Колишній чиновник написав у Telegram, що під час війни необхідно забути про свої політичні амбіції, а також звинуватив Пригожина в пособництві супротивнику.

"...чим би не пояснювався збройний заколот, це все ж саме збройний заколот в тилу армії, яка воює. На війні треба засунути свої політичні амбіції в д*пу і всіма силами підтримувати фронт. Будь-які спроби послабити його є ніщо інше як пособництво ворогові", - зазначив Рогозін.

Відео дня

Заколот в Росії - сьогодні це варто знати

Євген Пригожин 23 червня озвучив дуже гучне звинувачення у бік російського Міноборони - стверджував, що підконтрольні відомству військові обстріляли "вагнерівців". Після цього члени ПВК "Вагнер" нібито вирішили покарати російське військове керівництво за ліквідованих посіпак і знищені життя десятків тисяч солдатів РФ.

ЗМІ дізналися, що найманці вже збили три вертольоти і захопили військові об'єкти, розташовані в Ростові-на-Дону. За непідтвердженими даними, колона ПВК "Вагнер" рухалася у бік Москви.

У Москві і Московській області, а також у Воронежі вже запровадили режим контртерористичної операції.

Вас також можуть зацікавити новини: