ЗСУ відбили повітряну атаку окупантів / фото ЗСУ

Сьогодні вночі українські захисники знищили чотири крилаті ракети "Калібр" ворога та чотири ударні дрони іранського виробництва "Shahed-136/131".

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ. "Уночі 19 червня 2023 року противник завдав удару на південному та східному напрямках чотирма крилатими ракетами "Калібр" та чотирма ударними дронами іранського виробництва "Shahed-136/131". Пуски крилатих ракет здійснювались з підводного човна у Чорному морі, "шахедів" – зі східного узбережжя Азовського моря", - йдеться у повідомленні.

В Повітряних силах зазначили, що усі вісім повітряних цілей знищено протиповітряною обороною в зонах відповідальності повітряного командування "Південь" та повітряного командування "Схід".

Відео дня

Нічна атака окупантів

Вночі 19 червня мешканців низки областей України попередили про ракетну загрозу. Російські військові завдали удару по Одеській області, ворог атакував з акваторії Чорного моря крилатими ракетами "Калібр". Українська ППО збила чотирі ракети. 

Крім того в Дніпропетровській області вночі оборонці неба відбили атаку ворожих БПЛА. "Захисники з ПвК "Схід" знищили над регіоном 4 безпілотники. Ймовірно, "Шахеди-136" та "Орлан-10"", - повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вас також можуть зацікавити новини: