Український снайпер зафіксував момент прицільної ліквідації окупанта / фото facebook.com/pressOKzahid

Робота снайперів рідко потрапляє на відео. Однак один з українських бійців зафіксував ліквідацію російського окупанта прицільним пострілом в голову.

Ролик опублікували в офіційному Telegram-каналі Стратегічного командування ЗСУ.

На кадрах можна побачити, як снайпер веде спостереження за вікном в житловому будинку, де розташувалися вороги. Один з окупантів спробував акуратно виглянути назовні, щоб оцінити обстановку. Спочатку він виставив під приціл лише частину голови, а потім вирішив повноцінно озирнутися.

Відео дня

У цю мить снайпер і здійснив постріл. Момент попадання на відео тактовно замилили, щоб уберегти глядачів від картини крові. Однак у ролику можна помітити, як противник звалився після роботи українського майстра.

Нагадаємо, в кінці червня УНІАН писав про те, як снайпер Сил спеціальних операцій ЗСУ "накрив" групу російських військових. Він дочекався, коли противники підуть по незахищеній місцевості, і відкрив вогонь.

А згідно зі свіжими даними від Генштабу, з моменту повномасштабного вторгнення РФ українські захисники ліквідували 43 400 тис. рашистів. При цьому ЗМІ з посиланням на Пентагон писали про майже в два рази більшу статистику.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: