Під час акції "Безсмертний полк" можуть розкритися реальні втрати росіян, зазначив Олексій Арестович / фото УНІАН

Для російської влади, яка приховує справжні втрати РФ у війні проти України, акція "Безсмертний полк" у Москві таїть небезпеку.

Під час акції люди можуть побачити реальні втрати Росії, розповів колишній радник Офісу президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

"Британська розвідка встигла заявити, що не буде (акції "Безсмертний полк" в Москві - Ред.), тому що хочуть приховати втрати... рідні прийдуть з фотографіями свіжозагиблих... ви поминаєте полеглих солдатів - просто зустрілися родичі і поговорили - це вже небезпечно, якщо ти хочеш приховувати втрати... тому що може з'ясуватися, що ми представники 76... дивізії, у нас дивізія двічі поміняла склад за час війни", - заявив експерт.

Варто зазначити, що, за відомостями Генерального штабу Збройних сил України, на нашій землі вже знищено приблизно 186 420 супротивників.

Війна Росії та України - сьогодні це варто знати

У РФ після початку повномасштабного вторгнення вже не раз скаржилися на "прильоти". Російська влада почала масово скасовувати святкові пропагандистські заходи до Дня Перемоги. Зокрема, заходи скасовано в прикордонних областях, в окупованому Криму, і в Москві не буде проходити акція "Безсмертний полк".

Політтехнолог Аббас Галлямов говорив, що в Криму та в РФ масово скасовують святкові заходи до 9 травня, оскільки окупаційні війська не можуть гарантувати безпеку диктатору Володимиру Путіну.

Вас також можуть зацікавити новини: