REUTERS

Американська акторка Алісса Мілано розповіла моторошні подробиці зґвалтування, пережитого нею в 19 років.

Зірка серіалу "Всі жінки - відьми" зробила це, беручи участь у масових протестах проти обрання до Верховного суду США Бретта Кавано, якого звинувачують у сексуальному насильстві, повідомляє tabloid.pravda.com.ua.

Читайте такожВід Роналду вимагають 200 тисяч доларів у справі про зґвалтування

Відео дня

45-річна Алісса виклала свою історію через так званий "людський мікрофон" - коли група людей, речення за реченням, хором повторює за оповідачем. Актриса та її однодумці прийшли з цим до приймальні одного з сенаторів, пише People.

"Мене звати Алісса. Коли мені було 19 років, я була на концерті дуже відомої поп-зірки, котра сказала натовпу підійти ближче. Через це почалася тиснява. Людей втискало одне в одного. Я не могла дихати, я думала, що помру", - розказала Мілано.

"Я відчула чиюсь руку ззаду в мене під спідницею і повторювані удари в вагіну. Я не могла обернутися. Я подивилася на сцену, подивилася на охоронців, я сказала "Будь ласка, допоможіть мені", але вони не могли. Вони похитали головами", - пригадала зірка.

Зі слів акторки, вона вилізла на сцену, рятуючись від "хижака".

"Я обернулася, і я не знала, хто то був. Я дивилася на море людей і не могла його знайти... І я нікому не розповіла, бо не знала, про кого розповідати", - зі сльозами пояснила Мілано.

Алісса - не єдина зірка, котра долучилася до протестів проти обрання Кавано. Під час проведення акції в Вашингтоні 4-го жовтня були заарештовані актриса Емі Шумер та модель Емілі Ратаковскі.