Вже через кілька місяців вірні фанати фентезійного серіалу "Гра престолів" побачать фінальний восьмий сезон стрічки. Про неймовірну секретність сценарію і несподівані повороти в сюжеті ходять чутки давно, однак кіноактор Йєн Глен тільки підігрів їх.

Читайте такожСценарист «Грі престолів» пообіцяв продовження

Так, в одному з інтерв'ю BBC Radio 5 Live, зірка "Гри престолів", який виконує роль Джораха Мормонта, зізнався про "параною продюсерів шоу", які бояться витоку будь-якої інформації про останній сезон. Всі тексти для кіногероїв були доступні тільки через iPad, доступ до якого здійснювався за паролем. Тому через запис або текст хакери ніколи не зможуть його дістати для оприлюднення.

Хоча, як зізнався Йєн Глен, така система безпеки принесла всім акторам чимало проблем. Зокрема, вони досить емоційно реагували на хитрі повороти в сценарії фінального сезону і під час його прочитання не могли стримати сліз, бо нарешті усвідомили, що цієї історії прийшов кінець.

"Цей сезон був першим в історії, коли ми сиділи і читали весь сюжет історії від початку до кінця протягом дня. Чесно кажучи, ці шість епізодів абсолютно феноменальні. Сценаристи отримали всі козирі з рукавів і повністю впоралися зі своїм завданням", – поділився схвильований Глен.

Прем'єра останнього сезону "Гри престолів" відбудеться у квітні 2019 року.