Недовго біснувалися і зловтішалися спортивні фашисти, які цинічно викрали золотий запас російської збірної на так званій Олімпіаді в Токіо внаслідок оскаженілого русофобського суддівства, про яке було сказано не один раз. Кохана непорочно російським президентом дочка православна Аліна посмішкою голлівудською зруйнувала ману сатанинську, і розверзлися медалі крадені, і брудом вкрилися незмивним!

Продовжилися русофобські неподобства і на Паралімпіаді

Обло, пустотливо і лаючи судді олімпійські, кичихося наругою над гімнастичними дівами російськими, котрі булавою скрепною махахом, стрічкою православною витворяхом красу вишукану; брудну ганчірочку сіоністську впустила дівка фарбована з Ізраїлю, і за те золото від суддівських злодіїв отримала крадене. Ця бузувірська історія була неодноразово оспівана російським суспільством, проте найстрашніше було в тому, що молодчики-русофоби не вгамовувалися, оспівуючи своє лженеупереджене суддівство; сама ж недогімнастка Ашрам безсоромно похвалялася своїм неросійським походженням, нахабно натякаючи, що саме через це їй і присудили споконвічно російську медаль...

Відео дня

Всі ці нескінченні знущання, нарешті, підштовхнули Росію до того, щоб викласти на стіл туз в рукаві

На превеликий жаль, продовжилися русофобські неподобства і на Паралімпіаді: так, не встиг російський паравелосипедист Михайло Асташов завоювати перше золото, як йому тут же нібито випадково замість пісеньки Чайковського увімкнули гімн Міжнародного паралімпійського комітету "Геї, геї, брудна посмішка, повна запалу і вогню". Таким чином, була принижена не тільки вся Росія, але і сам Михайло Асташов - унікальна людина без рук і ніг, який працював в Єкатеринбурзі за фахом - кур'єром.

Всі ці нескінченні знущання, нарешті, підштовхнули Росію до того, щоб викласти на стіл туз в рукаві, який керівництво держави приберігало на крайній випадок, - блаженну Діву Аліну Кабаєву, що звільнила Європу від коричневої чуми. Як заявила президент Всеросійської федерації художньої гімнастики Ірина Вінер-Усманова, прийшов час повертати Аліну у великий спорт: "Мрію, щоб вона повернулася... Хочеться бачити ангельську голлівудську посмішку".

false

Так Росія однією лише голлівудською посмішкою отроковиці Аліни взяла реванш за всі Олімпіади відразу

І засяяла над світом ангельська голлівудська посмішка Аліни Кабаєвої, і сталося справжнє спортивне диво - захиталися повсюдно русофобські підвалини! В Німеччині помер головний кривдник збірної СРСР на Євро-1972 Герд Мюллер. Від могили дідуся Путіна Спиридона Івановича в селищі Іллінське-Усово раптово відступили заливаючі її нечистоти. Медалі, вкрадені у російських спортсменів на Олімпіаді в Токіо, почали облазити і покриватися брудом, на багатьох з них проявилися слова знаменитої молитви "Кабаєва-діва радуйся" і "У росіянина не вкради", в той час як, наприклад, у російської спортсменки Дар'ї Шкурихиної згорів будинок, але розрила вона попелище, глядь - а медаль-то її лежить новісінька, виблискуючи краще колишнього! "Медалі росіян не горять у вогні, справжнє золото не боїться випробувань на міцність", - тріумфують російські ЗМІ.

Так Росія однією лише голлівудською посмішкою отроковиці Аліни взяла реванш за всі Олімпіади відразу, і залишається лише передчувати, що стане зі світовою русофобією, коли Кабаєва всіма своїми голлівудськими телесами стрибне на козла, а ж в особі Путіна, як відомо, світ втратив великого дзюдоїста... Прийшов час повертатися до витоків величі. Медалі самі себе не завоюють.

Василь Рибніков