У Кірові дівчина вчинила підпал урядової будівлі / фото ua.depositphotos.com

У російському місті Кіров у ніч на середу, 20 березня, дівчина підпалила будівлю уряду - молотком розбила скло, кинула всередину коктейль Молотова й упаковку петард.

Дівчина не змогла все це зробити з першої спроби - спочатку в неї вилетів із рук молоток, а потім пляшка з вогненебезпечною сумішшю не пролазила в пробитий отвір, повідомив Telegram-канал Baza.

За його даними, займання вдалося швидко загасити, а горе-палійку затримали. Дівчина нібито розповіла поліцейським, що незадовго до скоєння злочину вона перевела шахраям 4 мільйони рублів (майже 1,7 млн гривень), і зловмисники пообіцяли повернути їй гроші, "якщо вона виконає їхні вимоги".

Відео дня

У центрі уваги Росія - новини, які варто прочитати

Нагадаємо, 15 березня - у перший день "виборів" Володимира Путіна в РФ, у місті Санкт-Петербург у виборчу дільницю метнули коктейль Молотова.

Пізніше в мережі з'явилася інформація, що такий вчинок зробила студентка з педагогічного університету ім. Герцена. РосЗМІ писали, що дівчина родом із Далекого Сходу. Також повідомлялося, що проти студентки розпочнуть кримінальне провадження за статтею "теракт".

16 числа - у другий день путінських псевдовиборів, росЗМІ писали, що в Тобольську студент медичного коледжу на виборчій дільниці підірвав петарду, щоб "повернути викрадені шахраями майже два мільйони рублів (близько 900 тисяч гривень, - Ред.)".

Вас також можуть зацікавити новини: