В Україні триває війна / фото ОК "Захід"

Якщо західні партнери підтримають британську обіцянку в наданні Україні допомоги протягом наступних шести років, то це зможе "позбавити російську економіку можливості продовжувати військові дії", заявив міністр оборони Британії Грант Шаппс у соцмережі Х, коментуючи розвіддані британського оборонного відомства щодо ситуації всередині Росії.

Він упевнений, що Путін не зможе повністю мобілізувати економіку РФ для війни проти України. За його словами, це "просто нежиттєздатно", і Путін знає про це.

"Якщо всі союзники виконають обіцянку Великої Британії підтримувати Україну протягом наступних шести років, ми зможемо скористатися цією слабкістю і позбавити російську економіку можливості продовжувати військові дії", - написав Шаппс.

Відео дня

Військова допомога Україні - заява Зеленського

Нагадаємо. президент Володимир Зеленський заявив, що західні союзники надто довго ухвалюють рішення про військову підтримку України.

Він назвав надання систем протиповітряної оборони, таких як Patriot, як "один великий крок уперед, але перед цим були два кроки назад".

"Кожне рішення, до якого ми приходимо, із запізненням приблизно на рік", - сказав президент.

Вас також можуть зацікавити новини: