Данте Ферріньо вживає тільки м'ясо / скріншот

50-річний блогер Данте Ферріньо вже понад 1000 днів сидить на "левовій" дієті і ділиться з усіма особистим досвідом, пише Newsweek.

"У мене були серйозні проблеми з кишечником, коли я почув про цю божевільну дієту, при якій ви їсте тільки м'ясо жуйних тварин, воду і сіль. Я чув історії про те, як ця дієта допомогла людям вилікуватися від багатьох хвороб. Лікарі не змогли відповісти мені з цього приводу, тому я подумав: "Чорт забирай? Що мені втрачати?" - зазначив чоловік.

За словами блогера, він відчував, що це може врятувати йому життя, і тому вирішив спробувати та не пошкодував:

Відео дня

"У найважчий період я важив 302 фунти. Зараз моя вага знизилася до 183 фунтів".

Данте Ферріньо до і після / скріншот

Також, як розповів Ферріньо, він більше не страждає на безсоння, не хропе і легко пробуджується вранці, а заняття спортом перетворилися для нього на справжнє задоволення.

"Мені подобається мати тіло, яке я завжди хотів. Мені 50 років, і у мене краще здоров'я у житті. Навіть коли мені було 17 років, я не почувався так добре, як зараз", - зізнався блогер.

Крім того, він додав, що його артеріальний тиск нормалізувався, нирки почали краще функціонувати, і інші показники тільки покращилися:

"Раніше я приймав ліки від алергії, розладів травлення і розладів шлунка, а також масу добавок. Тепер я не приймаю нічого, крім пари добавок (йод і вітамін D)".

Нагадаємо, раніше був опублікований рейтинг кращих дієт, заснований на думках 43 експертів, включаючи лікарів, дипломованих дієтологів та епідеміологів. 

Вас також можуть зацікавити новини: