На Київщині виявили росіянина, який 'прикрасив' свій паспорт написом 'Путін х**ло' (фото)

У Київській області прикордонники виявили громадянина Росії, який перевищив термін перебування в Україні. Та який сюрприз на них чекав, коли вони побачили його закордонний паспорт.

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, чоловіку, очевидно, соромно бути росіянином, адже він розмалював свій паспорт в українську національну символіку:

"У своєму закордонному паспорті він намалював прапор України з написами "Україна понад усе" та "Путін х**ло", графу "громадянство" взагалі закреслив". 

Відео дня

За інформацією українських прикордонників, далі цю "творчість" росіянина вивчатиме Національна поліція.

На Київщині виявили росіянина, який 'прикрасив' свій паспорт написом 'Путін х**ло' (фото)

Курйози з російськими окупантами в Україні

Після початку повномасштабного вторгнення Росії до України мережу заполонили відео, що підтверджують обмеженість російських окупантів та їхніх рідних. Зате такі ролики - черговий привід для українців висміяти загарбників.

Так, мати одного з полонених російських військових, який приїхав воювати в Україну і був затриманий, несподівано відмовилася говорити з ним телефоном.

Ще один російський солдат, якого кинули пораненим на полі бою, вдавав цивільного, який втратив пам'ять. Винахідливого росіянина викрили.

Інший російський окупант повідомив дружині, що потрапив у полон. Однак та сповістила його, що живе з коханцем.

Вас також можуть зацікавити новини: