Пільговий період продовжено до 30 квітня 2023 року /фото ua.depositphotos.com

Верховна Рада України продовжила на рік пільговий період для здійснення держзакупівель ліків через міжнародні спеціалізовані організації.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, за прийняття закону "Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" та інших законів України щодо закупівлі лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них особою, уповноваженою на здійснення закупівель у сфері охорони здоров'я, та із залученням спеціалізованих організацій, що здійснюють закупівлі" (реєстраційний номер 6416) проголосувало 266 народних депутатів України.

Він був розроблений Кабінетом Міністрів.

Відео дня

Законом продовжено на рік - до 30 квітня 2023 року - пільговий період для здійснення держзакупівель ліків через міжнародні спеціалізовані організації, не поширюючи на них вимоги Закону "Про публічні закупівлі". Також продовжено чинні на сьогодні спрощені процедури державної реєстрації та маркування ліків і медвиробів, які закуповуються міжнародними організаціями та ДП "Медичні закупівлі".

Війна проти України:

24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.

Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини:

S&P знизило кредитні рейтинги 52 російських компаній

S&P знизило суверенний кредитний рейтинг Росії

Економіка Росії вже приречена, навіть без вторгнення в Україну-S&P і Fitch