В УЗ пообіцяли незабаром провести тендер з харчування у швидкісних потягах / фото УНІАН

"Укрзалізниця" підписала додаткову угоду на 4 місяці з компанією "Вог Кафе" щодо надання послуг харчування у "Інтерсіті+". Ця компанія забезпечувала харчування у швидкісних потягах й раніше.

Читайте також"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків по Україні: перелік напрямків

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Відео дня

"Відтепер замість 1,3 мільйона гривень на місяць "Вог Кафе" платитиме 4,25 мільйона гривень з ПДВ на місяць. Проте тендер на постачальника харчування не скасовується – його оберуть найближчим часом", - повідомляє пресслужба залізниці.

"У кваліфікаційних критеріях до потенційних учасників Укрзалізниця врахує наявність кваліфікованого персоналу, відповідного обладнання та матеріально-технічної бази. Також потенційні учасники повинні мати досвід одночасного надання таких послуг для великої кількості осіб. Аукціон буде проведено без обмежень кількості раундів", - йдеться у повідомлення.

Раніше ЗМІ повідомили, що переможцем тендеру на забезпечення харчування пасажирів потягів "Інтерсіті" стала компанія "Грінед" без відповідного досвіду. Компанія виграла конкурс у WOG та Socar, а також Do&Co.

"Укрзалізниця" звільнила керівництво філії "Українська залізнична швидкісна компанія" за непрозоре проведення конкурсу з харчування у швидкісних поїздах.