Мати ночі в Skyrim / фото MichaeLemon Games

Темне Братство — це гільдія вбивць у The Elder Scrolls V: Skyrim. З нею пов'язана одна з найцікавіших лінійок завдань в грі. Але через понад 11 років з моменту релізу екшен-RPG від Bethesda Game Studios виявилося, що користувачі розкрили не всі секрети цієї небезпечної організації. Нещодавно відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Harangutangue дізнався дивовижну деталь, пов'язану з Матір'ю Ночі, головою Темного Братства.

В одному із завдань гільдії гравці познайомляться з Цицероном. Раніше він був вбивцею, але отримав посаду охоронця Матері Ночі. Для переміщення персонаж використовує віз, на якому перевозить величезний дерев'яний ящик.

Harangutangue зламав камеру в The Elder Scrolls V: Skyrim і виявив, що всередині знаходиться Мати Ночі, що лежить у своїй "залізній діві". З останньої голова гільдії ніколи не виходить. Виходить, що Цицерон перевозить дівчину, коли їй потрібно переміститися в інше місце. У грі на цей секрет натякає Ванцій Лорей в репліці про Цицерона.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: