Гравець в Skyrim створив лук з драконячої кістки, здатний вбивати з одного пострілу / фото Adhdanny75

В The Elder Scrolls V: Skyrim почалася нова мода. Користувачі почали створювати предмети, що дають головному герою неймовірну силу. Спочатку вони створили отруту, яка завдає 39 тисяч одиниць шкоди, а потім — меч з ефектом паралічу на 68 років. Тепер в цю скарбничку можна додати лук з драконячої кістки, здатний вбивати більшість ворогів з одного пострілу.

Зброю змайстрував відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Adhdanny75. Ентузіаст опублікував скриншот з його характеристиками і запитав, чи не перестарався він випадково. Звичайний лук з драконової кістки завдає 20 одиниць шкоди і має цінність в розмірі 2725 одиниць. А ось творіння користувача володіє показниками 692 і 11 411 відповідно. Тобто зброя ентузіаста сильніша майже в 35 разів.

Adhdanny75 спочатку не хотів застосовувати лук, але потім все ж випробував його в бою. Результати перевершили очікування користувача. Зброя вбиває з одного пострілу більшість ворогів, а найсильніші супротивники в грі, наприклад, дракони, вмирають після декількох стріл.

Відео дня

У своєму пості Adhdanny75 не уточнив, чи застосовував він баг під назвою "петля відновлення", який дозволяє збільшити характеристики предмета в тисячі разів. Лук з драконячої кістки не виглядає надто сильним на тлі іншої зброї, створеної за допомогою помилки. Однак баланс він все одно руйнує.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: