З'ясувалися терміни виходу серіальної екранізації The Last of Us / фото GameByte

У 2021 році користувачі часто викладали в Мережу зображення і відео зі зйомок серіальної адаптації The Last of Us. А ось офіційні новини про шоу з'являлися рідко. HBO лише оголошувала акторів, які приєдналися до касту картини. Однак тепер стало відомо, що створення екранізації знаходиться на фінальних стадіях. Такий висновок напрошується з термінів релізу серіалу за мотивами The Last of Us.

Читайте такожЗірка серіалу "Парки і зони відпочинку" зіграє важливого персонажа в екранізації The Last of UsЗгідно з даними на сайті IMDb, шоу вийде в 2022 році. Тепер залишається тільки дочекатися офіційного анонсу від HBO. Напевно, найближчим часом телеканал підтвердить терміни релізу серіалу. А ось точна дата виходу першого епізоду шоу поки невідома. Судячи з прогресу зйомок, очікувати екранізацію The Last of Us краще в другій половині 2022 року. Тим більше що адаптація поки навіть не обзавелася офіційним трейлером.

Серіал The Last of Us — сюжет і актори

  • Екранізація гри показує світ, де стався спалах епідемії мутованого гриба-паразита, який перетворює людей на зомбі. У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив дочку на зорі пандемії. Тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі з імунітетом до хвороби.
  • Ролі Джоела і його супутниці виконають Педро Паскаль і Белла Рамзі відповідно. Ці актори вже знімалися разом в іншому успішному шоу від HBO — "Грі престолів".
  • Шоуранером екранізації виступив Крейг Мейзін, який створив серіал "Чорнобиль". У виробництві також бере участь автор оригінальної гри — голова студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Зйомки шоу проходять в Канаді. HBO планує витратити на виробництво першого сезону картини $200 мільйонів.

Вас також можуть зацікавити новини: