Оновитися до режисерської версії Death Stranding можна буде за $10 / фото Kojima Productions

Студія Kojima Productions повідомила про продажі Death Stranding на ПК та PS4. Станом на березень 2021 року загальний тираж гри склав 5 мільйонів копій.

Про це розробники повідомили в інтерв'ю виданню GamesIndustry. Джей Бур, голова видавничого підрозділу Kojima Productions зазначив, що це хороші показники для Death Stranding.

Розробник також нагадав про те, що 24 вересня на PlayStation 5 вийде режисерська версія гри. В Death Stranding Director's Cut скоротять завантаження, додадуть підтримку тривимірного звуку, функцій геймпада DualSense, а також нову зброю, транспортні засоби, обладнання, гоночний режим та новий сюжетний контент.

Власники оригінальної гри зможуть оновитися до режисерської версії за $10.

Трейлер Death Stranding Director's Cut

Коротко про Death Stranding

  • Дія гри розгортається у постапокаліптичному майбутньому на території колишніх Сполучених Штатів Америки, зруйнованих вторгненням примарних істот з іншого світу.
  • Сполучною ланкою між людьми стають кур'єри. Головний герой, Сем Бріджес, мусить перетнути континент і зв'язати один з одним ізольовані поселення.
  • У роботі над грою взяли участь актори Норман Рідус, Мадс Міккельсен, Леа Сейду, Ліндсі Вагнер, Трой Бейкер, а також режисер Гільєрмо дель Торо.
  • Death Stranding вийшла на PS4 в листопаді 2019 року, а на ПК гру випустили в липні 2020-го.