Додаток "Дій вдома" перекладуть англійською \ REUTERS

Додаток "Дій вдома", який було запущено для протидії COVID-19, буде перекладено на англійську мову для зручності у користуванні іноземними громадянами.

Читайте такожУ Києві очікується погіршення епідеміологічної ситуаціїЯк передає кореспондент УНІАН, про це заявив заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослав Кучер під час брифінгу.

За його словами, МОЗ надані відповідні пропозиції до Міністерства цифрової трансформації для того, щоб збільшити контроль за контактними особами за допомогою системи "Дій вдома".

Відео дня

"Іноземні громадяни, які прибувають в Україну з країн червоної зони, встановлюють додаток. Станом на зараз інтерфейс не є перекладеним на англійську мову, що ускладнює роботу з цим додатком. Так само нам відомо, що немає можливості отримувати смс-повідомленні для реєстрації в цьому додатку на телефони іноземних мобільних операторів. Про це ми повідомили Мінцифри, зараз відповідний функціонал щодо відправки на міжнародні телефони вже працює. Щодо перекладу, цей процес також розпочато", - розповів Кучер.

Новини по темі: