Експерти розповіли, як правильно фліртувати / originalcruises.com

Як вважають психологи, здатність фліртувати й привертати увагу протилежної статі закладена в кожній жінці, просто не всі вміють правильно використовувати цей природний інструмент спокушання.

Без флірту складно уявити початок будь-яких стосунків, тому якщо ви відчуваєте, що вас переслідують невдачі вже на етапі знайомства, можливо, вам варто освоїти способи правильного флірту, радять експерти WomanHit.

Встановіть зоровий контакт з чоловіком

Рідкісний представник сильної статі здатний встояти перед поглядом жінки, якою він зацікавився. Перш ніж підійти, щоб познайомитися, вам потрібно привернути увагу чоловіка поглядом, але не пильним, а грайливим: найголовніше, не дивитися впритул, інакше ви просто налякаєте «жертву» або змусите чоловіка думати, що з ним щось не так.

Відео дня

Читайте такожСексуальна залежність: що це та як її подолати

Не заводьте серйозних розмов

Немає нічого гіршого, ніж розмови на тему сенсу життя або політики у присутності чоловіка, на якого у вас грандіозні плани. Також уникайте будь-яких скарг на життя й образ інших.

Гумор не буде зайвим

Звичайно, не кожному дано гарне почуття гумору, однак це не означає, що потрібно замикатися в собі та чекати, коли ваш співрозмовник наважиться пожартувати. Чим більше ви розслабите чоловіка, тим вище він оцінить час проведений з вами й захоче зустрітися знову, адже людей, з якими ми можемо відчувати легкість, не так багато.

Двозначність

Флірт - певного роду гра, тому ніхто не забороняє вам робити двозначні натяки, тим самим підігріваючи інтерес чоловіка. Але ніякої вульгарності — практично будь-якого чоловіка така поведінка змусить думати, що ви шукаєте стосунків на кілька ночей.

Робіть компліменти

Чоловіки, як і жінки, дуже сприйнятливі до компліментів. Якщо є привід, зробіть щирий комплімент. Для будь-якого чоловіка важлива підтримка з боку коханої, на першому етапі знайомства ви дасте йому зрозуміти, що ви можете стати для нього тією самою жінкою, яка вселить у нього впевненість, якої йому не завжди вистачатиме.

Раніше експерти зібрали найбільш важливі пункти, за якими чоловік обирає жінку, з якою він готовий побудувати сім'ю.