В Індії пара через ковідні обмеження запросила гостей на весілля в повітрі / фото ua.depositphotos.com

В індійському штаті Тамілнад пара придумала, як провести весілля з більш ніж 160 гостями, попри обмеження, запроваджені через COVID-19.

Для цього наречені найняли літак, де й зібралися з гостями, пише BBC.

Нещодавно влада штату, з якого, як повідомляється, вилетів борт, посилила карантинні заходи та, зокрема, обмежила дозволену кількість гостей на весіллях до 50 осіб.

Відео дня

Читайте такожІндійська влада визнала скидання в річки тіл померлих від COVID-19Авіаційне управління Індії вже розслідує інцидент. За словами представника Генерального директорату цивільної авіації (DGCA), співробітників авіакомпанії SpiceJet, присутніх на борту літака, зняли з чергування.

Представник SpiceJet повідомив, що Boeing 737 був замовлений туристичним агентом з Мадурая в Бангалор для польоту після весілля. У компанії кажуть, що клієнт "був чітко проінформований про заходи у зв'язку з COVID, яким необхідно слідувати, і йому було відмовлено в дозволі на будь-які дії на борту судна".

За офіційними даними, в Індії померло вже щонайменше 300 тис. осіб, які заразилися COVID-19. Експерти вважають, що реальна кількість загиблих може бути набагато більшою, оскільки чимало смертельних випадків офіційно не реєструються.

Загалом в Індії зареєстровано 26 млн випадків захворювання, зараз вона вважається епіцентром глобальної пандемії, а за кількістю хворих поступається лише США.

Вас також можуть зацікавити новини: