Як підвищити потенцію / depositphotos.com

До сексу залишилися лічені хвилини, а член дрімає міцним сном. Напевно, кожен чоловік стикався з такою неприємною ситуацією. Ми вирішили розібратися, як швидко підвищити потенцію без таблеток, щоб не довелося кричати: "Сонечко моє, вставай".

Кардіо

Так-так, фізичні навантаження підвищують потенцію. Серцево-судинна система впливає на якість сексу. Тут є дуже просте правило: добре серцю - добре члену.

Відео дня

Читайте також"Насолодись сам": як чоловікам отримати задоволення від анального сексу (18+)

Стрес

Всім відомо, що стрес провокує безліч захворювань, що вже тут говорити про потенцію. Стрес викликає втому, робота мозку сповільнюється, псується настрій. Хіба може виснажений чоловік захотіти дівчину так, щоб член стояв як морквина?

Алкоголь

Алкоголь уповільнює потенцію. Напевно, ви не раз помічали, що в стані алкогольного сп'яніння вам складніше дійти до фіналу. Тому припиняємо пити хоча б за день до сексу.

Продукти

Уявляєте, є продукти, які діють на чоловіків як афродизіак. Серед них банани, перець і часник. Звичайно, цілуватися після часнику не варто, але зате стояти буде.

Світло

Найкраще займатися сексом при включеному світлі. Через те, що приглушений стимулює вироблення мелатоніну, який надалі викликає сонливість. Про яку ерекцію тут тоді може йти мова?

Вправи Кегеля

Не тільки жінкам потрібно тренувати свої внутрішні органи. Чоловікам це також буде корисно. Регулярні вправи допоможуть поліпшити ерекцію, збільшити інтенсивність оргазмів, запобігти передчасну еякуляцію.

Інші новини про секс: