На Харківщині поліція припинила діяльність мережі гральних закладів та підпільного цеху з виготовлення алкоголю / фото УНІАН

На Харківщині працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та слідчого управління поліції припинили діяльність мережі гральних закладів та підпільного цеху з виготовлення алкоголю.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Так, підпільні гральні заклади знаходилися у Харкові та функціонували під виглядом інтернет-клубів. У рамках розслідування кримінального провадження поліцейські задокументували проведення у даних закладах азартних ігор.

Відео дня

На підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціоновані обшуки у 6 гральних закладах та вилучили 100 одиниць комп’ютерної техніки, а також 191 тис. грн та «чорнові» записи.

Читайте такожУ Львові невідомі в масках розтрощили майно у трьох гральних закладах

Також у Харкові та області оперативниками управління захисту економіки були проведені обшуки за місцями виготовлення, зберігання, реалізації незаконно виготовленої лікеро-горілчаної продукції та у мешканнях фігурантів.

Правоохоронці вилучили 1,3 тис. літрів фальсифікату та обладнання для його виготовлення. Також було затримано організаторів незаконного виробництва.

Трьом фігурантам справи суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави: одному з затриманих – 140 тис. грн., двом іншим – по 35 тис. грн.