У Львові нетверезий хлопець потрощив автомобіль копів / фото УНІАН

У Львові патрульні поліцейські затримали молодика, який кинувся на автомобіль поліції та пошкодив його.

Читайте такожНа Львівщині пасажири заблокували рух електрички через відсутність місць (відео)

Як повідомляється на сторінці патрульної поліції Львова у Facebook, вночі, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про бійку на перехресті вулиць Грінченка та Чигиринська.

Відео дня

«Інспектори прибули на місце та побачили чоловіка, який біг по вулиці в сторону патрульних. Коли він наблизився, то з розгону кинувся на службовий автомобіль поліції, чим завдав механічних пошкоджень. Розбив лобове скло та наніс вм’ятини на капот. Після цього порушник швидко зліз з автомобіля та почав втікати. Патрульні його наздоганали та затримали», - вказано у повідомленні.  

Зазначається, що затриманий відмовився від медичної допомоги.

«23-річний мешканець Львова перебував з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, поводився дуже агресивно, проклинав поліцейських та погрожував. Пояснити свій вчинок відмовився. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Також прибула і мама громадянина. Слідчі зафіксували факт пошкодження поліцейського автомобіля. Всіх учасників доставили до відділу поліції для встановлення обставин справи», - зазначили у поліції.

Раніше повідомлялось, що у Жидачівському районі Львівщини 10 травня внаслідок ДТП постраждало подружжя і загинув їх дворічний син.