Четверо депутатів сільської та районної рад, і колишній міліціонер побили подружжя після етнофестивалю у Христинівці Черкаської області.

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Зараз побиті знаходяться в стаціонарі, а депутати свою провину заперечують.

Все сталося через те, що чоловік зробив зауваження компанії, яка зловживала спиртними напоями, а його дружина вирішила зняти п'яну компанію на відео. Компанія відповіла агресивною поведінкою, а дружина депутата обласної ради від Радикальної партії Олега Баштана почала бити жінку по голові.

Читайте такожПід Одесою депутату міськради прострелили стегно

На відео серед друзів Баштана можна побачити місцевих депутатів районної ради Анатолія Бордуна та Віталія Паламарчука, депутата міської ради Євгена Кулибабу. З відео видно, що дружина Баштану в той вечір була найагресивнішою, але жінку били й інші її подруги. А пізніше її сильно вдарив по голові колишній міліціонер, на прізвище Коломієць.

За словами чоловіка жінки, поки вона лежала на землі, вони обливали її пивом.

Сам Олег Баштан всі звинувачення у побитті подружньої пари відкидає. Більше того, депутат обласної ради, який раніше очолював медичну комісію області, стверджує, що його дружині зламали щелепу відразу в двох місцях. Яким чином вона говорила на відео з поламаною щелепою, він не пояснив.

Раніше в Чернігові брат депутата-радикала на позашляховику збив дитину.