Побитий росіянином у Туреччині українець помер / фото Обозреватель

В лікарні Туреччини помер український турист Андрій Сова, якого на відпочинку жорстоко побив турист із Російської Федерації.

Читайте також"Росіянин був злий через програш збірної з футболу": з'явилися нові подробиці побиття українця в Туреччині (фото)

Про це УНІАН повідомило джерело у Міністерстві закордонних справ України.

За даними джерела, минулого тижня в готелі курортного міста у Туреччині у українця стався конфлікт із відпочиваючим із Росії, і внаслідок бійки українець потрапив до лікарні у стані коми. Після консультацій з українським МЗС його мали доправити на батьківщину бортом санітарної авіації.

Начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич за запитом УНІАН інформацію про смерть українця офіційно не підтвердив.

«Я не уповноважений повідомляти для медіа цю інформацію, це - трагедія окремої української родини, а консул виконає усі необхідні дії, які вчиняються в такому випадку», - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, через те, що у крові Андрія Сови зафіксували перевищений вміст алкоголю – певний час туристична фірма відмовлялася надавати йому допомогу за страховкою та доправляти додому.