На Київщині двоє росіян жорстоко побили місцевих мешканців / фото ГУ НП Київської області

На Київщині двоє громадян Російської Федерації побили чоловіків, які зробили їм зауваження.

Читайте такожУ Підмосков'ї через розбитий пивний келих поліцейські до смерті побили чоловіка

Про це повідомляється на сторінці Головного управління Національної поліції у Київській області у соціальній мережі Facebook.

Відео дня

За даними поліції, у селі Саливонки Васильківського району місцевий 59-річний житель зробив зауваження двом молодим чоловікам, які ставили риболовні сітки на орендованій ним водоймі. Однак молодики накинулись на нього та жорстоко побили.

Постраждалого доправлено до лікарні, де йому діагностували травму голови та грудної клітки. На зауваження ще одного місцевого жителя нападники відреагували також агресивно: спочатку побили, потім сокирою та битою пошкодили його автомобіль «ВАЗ 2101», зазначили у поліції.

Одному з чоловіків іноземці битою та сокирою розбили автомобіль / фото ГУ НП Київської області

Поліція затримала нападників, ними виявилися громадяни Російської Федерації 19-ти та 29-ти років. Як докази правоохоронці вилучили сокиру, биту, розкладний ніж, мобільні телефони та автомобіль Volkswagen Golf, на якому пересувались молодики.

Правоохоронці вилучили автомобіль Volkswagen Golf, на якому пересувались росіяни / фото ГУ НП Київської області

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмисникам запобіжного заходу. Нападникам загрожує позбавлення волі до семи років.

Читайте такожЖорстоке вбивство українця в Туреччині: росіянина заарештували

Про затримання іноземців повідомлено посольство РФ в Україні та консульський відділ МЗС України.

Як повідомляв УНІАН, 18 липня в Кривому Розі на території комунального підприємства «Швидкісний трамвай» стався напад на фотокореспондента інформаційного порталу «Перший Криворізький» Миколу Чирву, коли той намагався зібрати інформацію про жорстоке поводження з безпритульними собаками на території КП.

За попередніми даними, нападником був працівник підприємства, який представився як заступник начальника охорони. Охоронець кричав "Я росіянин, бл*" та обзивав усіх навколо "хохлами".