На Закарпатті скоєно напад на прикордонника / фото dpsu.gov.ua

У Закарпатській області контрабандисти скоїли напад на прикордонника Мукачівського загону. Злодії побили офіцера та вистрілили йому у спину з травматичного пістолета.

Читайте такожУкраїна щорічно втрачає через корупцію на митниці понад 4 мільярди євро – ЗМІ

Як повідомляє прес-служба ДПСУ, правоохоронці зафіксували поблизу населеного пункту Великий Бичків спробу нелегального переміщення товарів за допомогою літальних апаратів.

Відео дня

«Під час несення служби наряд, очолюваний начальником прикордонного підрозділу, зафіксував політ квадрокоптера з території Румунії в Україну. Аби викрити місця можливого злету та посадки безпілотника прикордонники відстежували його переміщення. Невдовзі охоронці кордону зафіксували його посадку на території одного з помешкань», - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що в цей час до офіцера ДПСУ підбігли троє чоловіків та почали наносити йому удари. Один з нападників вистрелив прикордоннику у спину з травматичної зброї.

На місце викликали поліцію. Двох нападників затримано, особа третього наразі встановлюється. Також вилучено травматичну зброю, з якої, імовірно, стріляли у офіцера.

Інформацію про скоєння злочину внесено до ЄРДР.

Раніше повідомлялось, що прикордонники посилюють охорону кордону на Закарпатті.