Вибухнула граната / фото zt.npu.gov.ua

У Запоріжжі невідомий кинув в бік трьох чоловіків вибуховий пристрій, після чого втік у невідомому напрямку. Постраждалих госпіталізували. У місті та області ввели поліцейську операцію "Сирена". 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"14 листопада о 19:05 до Шевченківського відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення, що по вул. Військбуд вибух. 

Відео дня

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що невідомий, кинув вибуховий предмет, від вибуху якого постраждало троє чоловіків, після чого втік у невідомому напрямку", - заявили у поліції.

Читайте такожНа столичній Оболоні в авто підірвався чоловік

Зазначається, що на місце події виїхав очільник обласної поліції Сергій Коміссаров, вибухотехнічна служба, кінологи та експерти. В області ввели поліцейську операцію "Сирена".

Місцеве видання 061.ua пише, що вибухнула граната.

"Трьох постраждалих 1989, 1986 та 1996 років народження, з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. Встановлено, що особи не мають відношення до політичних партій, криміналітету, крупного бізнесу тощо. Один з них - студент, двоє інших - працівники підприємств", - підкреслили правоохоронці.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 15 (замах на злочин), ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.