Досудове слідство триває \ фото mukachevo.net

В одному із сіл Лиманського району Одеської області підозрюваний у вбивстві 13-річної дівчинки намагався вчинити суїцид.

Читайте такожНа Одещині 9-річна дівчинка знайдена вбитою

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, про подію поліцію повідомила місцева жителька.

Відео дня

За її словами, вночі до неї прибігла сусідська дівчинка і розповіла, що в їхньому будинку родич (дядько) душить її подругу.

На місце одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група відділу. У будинку правоохоронці виявили чоловіка з порізаними руками, а поруч - мертву дівчинку - 13-річну жительку цього ж села. Як з'ясувалося, батьки дівчинки були на роботі, тому вона залишилася ночувати у своєї подруги-однолітки.

«У будинку, крім дівчат, був ще й згаданий 44-річний дядько подруги. В якийсь момент чоловік увірвався у кімнату дітей, накинувся на гостю і почав її душити. Племінниця спробувала захистити подругу і відтягнути дядька, але той відштовхнув її, і дівчинка побігла до сусідів кликати на допомогу», - розповіли в главку.

За попередніми висновками медиків, смерть дівчинки настала унаслідок ножових поранень шиї. Після вбивства підозрюваний порізав собі вени.

На даний час зловмисника затримано за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу - у зв'язку з самопораненням його доправлено до медичного закладу, де він перебуває під конвоєм поліції.

За фактом смерті дитини розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство"). За скоєне чоловікові загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Досудове слідство триває.