У Польщі трьох українців затримали за різанину / фото npu.gov.ua

У польському місті Ґданськ громадянина Білорусі поранили ножем під час розпиття алкогольних напоїв. У зв’язку з цим затримано трьох громадян України.

Як повідомило "Польське радіо", інцидент трапився 20 січня в одному з хостелів Ґданська. Тричі поранений ножем білорус перебуває у лікарні. У свою чергу, поліція арештувала громадян України, котрі розпивали з ним алкоголь.

Читайте такожПід час святкування Нового року у школі на Київщині сталася різанина

Відео дня

«Про інцидент нас повідомив диспетчер швидкої допомоги. За попередніми даними, відбулася алкогольна гулянка та сварка між громадянином Білорусі та України. Цей другий вдарив першого ножем. Крім 40-річного чоловіка, затримано також 44-річну жінку, також громадянку України. Обоє були нетверезими, а обстеження жінки показало понад два проміле алкоголю у її крові, натомість результат чоловіка показав понад півпроміле», - поінформувала аспірант Каріна Камінська з ґданської поліції.

Крім того, під час слідчих дій на місці злочину була затримана також 48-річна громадянка України, яка образила прибулих правоохоронців.

Усі троє громадян України перебувають нині під арештом, чекаючи на подальші заходи за участі прокурора. Розслідування ведеться у зв’язку зі спробою вбивства, з’ясовується також докладна участь згаданих жінок у цьому інциденті.

Як повідомляв УНІАН, у Варшаві чоловік на автівці намагався протаранити ворота президентського палацу.