У столичному супермаркеті п'яний чоловік нацькував бійцівського пса на відвідувачів / фото Facebook / Євген Зборовський

Вночі в один із столичних супермаркетів увійшов п'яний чоловік з бійцівським собакою, на якому не було ані намордника, ані повідка. На зауваження одного з відвідувачів чоловік розв'язав бійку та дав команду псу "фас".

Собака накинувся на відвідувача та покусав його за вухо та руку. За кілька хвилин на місце прибув екіпаж патрульної поліції і швидка, потерпілого госпіталізували, розповів офіцер патрульної поліції Євген Зборовський.

Читайте такожПомста за вбитого самця: місцеві жителі розповіли про причину нападу вовчиці на Запоріжжі (відео)

Відео дня

Побачивши правоохоронців, чоловік намагався втекти та залишити пса, однак поліцейські його зупинили. Чоловіка вмовляли взяти собаку на повідець, однак він лише кричав та продовжував нагнітати атмосферу.

"В якийсь момент стафф (порода собак стаффордширський тер'єр - УНІАН) подумав, що власнику загрожує небезпека і різко накинувся на патрульного, вдарив в груди і повалив, але на щастя, не вчепився, патрульному вдалося скинути пса з себе і відкотитися, тварина ще раз кинулась, але цього разу поліцейський використав табельну зброю і зробив два постріли для знешкодження, стафф упав.. чудова сильна істота захищала свого господаря, як вміла і не могла зрозуміти, що він п'яний бовдур", - розповів поліцейський.

Правоохоронці одразу повезли тварину до ветеринарної клініки, щоб надати допомогу та врятувати життя собаки. Однак через 15 хвилин пес помер на операційному столі.

Слідчо-оперативна група опитала всіх свідків і вилучила відео з камер магазину і нагрудних камер патрульних, власника стаффа затримали і доставлено в ізолятор.

Як повідомляв УНІАН, у січні на Херсонщині собака розірвав обличчя дев'ятирічній дівчинці.