Постраждала донька загиблої жінки у важкому стані / фото ГУ НПУ у Житомирській області

На Житомирщині у місті Коростишеві внаслідок негоди зірвало покрівлю з будівлі, 1 людина загинула та ще 1 отримала травми.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Читайте такожПориви до 30 м/с: в Україні сильний вітер повалив дерева та позривав дахи, є перша жертва (фото, відео)

«11 березня о 12:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Коростишеві через сильні пориви вітру з технічного приміщення будівлі магазину «Фуршет» зірвало покрівлю – металевий лист розміром 11х14 метрів, який впав на двох жінок. Внаслідок негоди на місці події загинула мати та важко травмована її донька, 1995 року народження», - сказано у повідомленні.

Рятувальники провели роботи по діставанню з-під уламків покрівлі обох жінок. Наразі постраждала донька загиблої жінки у важкому стані знаходиться у реанімаційному відділенні Коростишівської міської лікарні. Бійці ДСНС проводять роботи щодо укріплення покрівлі.

До ліквідації наслідків події в Коростишеві залучено 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки та 8 чоловік особового складу.

Фото ДСНС у Житомирській області

Загалом станом на 14 годину 11 березня, по області здійснено 15 виїздів для надання допомоги населенню та установам через ускладнення погодних умов. Зокрема, 13 – на ліквідацію аварійних ситуацій через повалені дерева, 3 – на зірвані покрівлі та загрозу обрушень. По області залишаються знеструмленими 151 населений пункт.

Рятувальники нагадують, що до кінця цієї доби по області очікуються пориви вітру 25-27 м/с.

Фото ДСНС у Житомирській області