Студент помер 21 березня / фото 1tv.kr.ua

У Міжрегіональному центрі перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців у Кривому Розі сталася НП. Помер один з учнів. Днем раніше 18-річний хлопець випивав у компанії друзів й травмувався.

Одразу до лікарні він не звернувся, а медсестра училища заявила, що рана була "чистою". Його в критичному стані госпіталізували наступного дня. Хлопець помер у лікарні 21 березня, пише місцевий сайт "Первый городской".

Читайте такожНа Харківщині знайшли мертвим військовослужбовця за контрактом

Відео дня

Стало відомо, що вночі 19 березня 18-річний учень центру випивав з друзями. Товариші довели його нетверезого до гуртожитку училища після того, як воно зачинилося.

Хлопця довелося перетягувати через металевий паркан, про це він сам розповів медсестрі. Медичний працівник училища оглянула студента на наступний ранок й обробила рану, якій не приділили особливої уваги та вважають її незначною. А через кілька годин потерпілому стало зле. Його товариші викликали "швидку". Лікарі госпіталізували студента в критичному стані.

У лікарні його одразу ж прооперували. Виявилося, що у нього зачеплений шлуночок серця. Після операції постраждалий перебував у реанімації у тяжкому стані, у комі третього ступеня та на штучній вентиляції легенів. Вранці 21 березня 18-річний хлопець помер.

Поліція Кривого Рогу відкрила за фактом смерті хлопця кримінальне провадження.

Як повідомлялося, раніше в Мелітополі Запорізької області на території військової частини знайшли повішеною на дереві військовослужбовця.