До найважчої із постраждалих у ДТП на столичних Дорогожичах Аліни Безсонної вперше впустили чоловіка. Це сталося на третю добу після аварії, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожУ центрі Києва водій Maserati влаштував стрілянину через ДТП (фото, відео)

Дві потерпілі сестри Марина та Юлія в стабільному стані в 17-й клінічній лікарні. Третя потерпіла Аліна Безсонна досі не прийшла до тями, її стан стабільно тяжкий. "Це травма голови, черепа, головного мозку, забій головного мозку, забій легенів і перелом тазу. Вона перебувала у важкому стані, і зараз вона у відділенні реанімації на штучній вентиляції легень", - розповів завідувач відділення реанімації клінічної лікарні швидкої допомоги Ігор Малиш.

Аліну найдовше тягнуло під маршруткою, а її родичі досі не знайшли сили подивитися це відео. "Ми не хочемо дивитися ні новини, ні відео - нам настільки це тяжко", - кажуть вони. Батько 35-річної Аліни спочатку не повірив, що з донькою сталася біда. "Спочатку подумав, що це обман, що будуть просити гроші", - каже Олександр Дмитраш. Аліна до аварії працювала в ІТ-відділі банку і була єдиною годувальницею в родині. Чоловік Олександр доглядає двох синів - 3-річного Якова та 11-річного Данила.

У старшого хлопчика аутизм і заради його лікування та розвитку родина переїхала до Києва із Білгорода-Дністровського. "Ми ніколи ні до кого не зверталися, старшу дитину витягуємо власними силами", - кажуть люди. До Аліни поки що не пускають відвідувачів, виняток роблять для чоловіка - лише на кілька хвилин. У понеділок родина збирається йти до "Київпастрансу" і вимагати допомоги.

Як повідомляв УНІАН, 21 березня в Києві маршрутний автобус №155 збив трьох пішоходів на пішохідному переході біля станції метро "Дорогожичі", самого водія побили очевидці аварії. У поліції зазначили, що жінки переходили дорогу на дозволений сигнал світлофора. Водій маршрутки пояснює інцидент відмовою гальм транспортного засобу.