У Києві в понеділок ввечері сталося лобове зіткнення двох трамваїв.

Як повідомляють "Вартові Еспресо", один із них, що працює на маршруті №28, повертав ліворуч та з невідомих причин протаранив зустрічний трамвай маршруту №22, що рухався прямо.

Як додає Інформатор, трамвай №22 рухався в сторону станції метро "Чернігівська", а №28 у зворотному напрямку. Зіткнення сталося на перетині колій поблизу ТРК "Проспект".

Читайте такожУ Києві маршрутка з пасажирами протаранила вантажівку, є постраждалі (фото, відео)

В результаті зіткнення постраждало троє людей, пасажирів трамваїв. Вони були госпіталізовані лікарями "швидкої допомоги".

Представники підприємства "Київпастранс", яке обслуговує маршрути, від коментарів категорично відмовились.

"Огляд на пошкоджені кабіни трамваїв вони закрили аварійним транспортом і намагалися не пускати журналістів до місця зіткнення", - додає "Інформатор".

Обставини зіткнення трамваїв "Київпастрансу" з'ясовують слідчі.

У соцмережах бурхливо відреагували на інцидент. "Не трамвай - об'їде, - подумали водії трамваїв"; "Глибоко філософська ситуація"; "Обидва водія працюють в Убер)"; "Напевно підрізала маршрутка"; "Дебати, мать вашу..."; "Лобовуха трамваїв - це сильно"; "Євробляхотрамвай"; "Трамвай в лоб, так трамвай в лоб", - писали користувачі Facebook.

Раніше УНІАН повідомляв, що на вулиці Костянтинівській у Подільському районі Києва у трамвая на ходу відвалилося колесо.