Напад здійснили кілька десятків людей в масках / фото Олеся Голодок, Facebook

В Одеській області на ваговому комплексі озброєні зловмисники напали на співробітників «Укртрансбезпеки» та представників громадської організації «Український транспортний союз», є поранені.

Читайте такожАвтомобіль відомого українського шоумена понівечили в Одесі (відео)

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили представники громадської організації «Україна – це ми», які побували на місці події. Зокрема, за словами лідера цієї організації Віталія Голодка, НП сталася на Київській трасі, біля села Дачне, де також знаходиться поліцейський пост.

Відео дня

Зі слів очевидців, пізно ввечері 16 квітня раптово пропала електрика і в цей час кілька десятків людей в масках «зайшли» з боку села. Як зазначається, вони стріляли в інспекторів «Укртрансбезпеки» та представників «Українського транспортного союзу», які разом здійснювали заходи із контролю ваги вантажівок.

Як розповіли очевидці, зловмисники були озброєні, в тому числі вогнепальною зброєю і палицями, якими добивали потерпілих. Також невідомі стріляли по припаркованих біля вагового комплексу автомобілях, били їх палицями і пробивали колеса гострими предметами.

За даними Голодка, раніше співробітники «Укртрансбезпеки повідомляли, що їм погрожують, про що було написано відповідну заяву керівництву Головного управління Нацполиіції в Одеській області.

Очевидці стверджують, що швидка допомога забрала з місця пригоди кількох потерпілих, у тому числі з вогнепальним пораненням. Точна кількість поранених поки невідома.

Активісти, які перебували на ваговому комплексі, також стверджують, що правоохоронці бачили те, що відбувається, але в ситуацію нібито не втручалися.

Після побоїща невідомі, яких, зі слів очевидців було близько 50, відразу втекли.

На місце події прибула оперативно-слідча група.

Відео (18+)