Прикордонники завадили трьом росіянам потрапити в Україну за допомогою хабарів / фото facebook.com/pg/DPSUkraine

Співробітники Державної прикордонної служби завадили трьом росіянам потрапити в Україну за допомогою хабарів.

Як повідомляється на сайті Державної прикордонної служби, у пункті пропуску «Жуляни» правоохоронці в рамках кримінального провадження внесеного до ЄРДР за ст.369 Кримінального Кодексу України затримали 22-річну громадянку Росії.

"Під час заходів прикордонного контролю жінці було відмовлено в пропуску через державний кордон, втім росіянка спробувала «домовитися» щодо перегляду рішення службової особи та запропонувала офіцеру Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» неправомірну грошову винагороду в розмірі 600 євро", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожДвоє російських поліцейських через загрозу життю попросили політичного притулку в Україні (відео)

Крім того, співробітники внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону зафіксували спробу дачі неправомірної грошової винагороди в розмірі 7,5 тис. російських рублів громадянином Білорусі в пункті пропуску «Доманове».

"Пропонуючи хабар, чоловік планував «вирішити» питання з прикордонником щодо пропуску на територію України двох громадян Росії, яким було відмовлено у в’їзді через непідтвердження мети свого перебування в нашій країні", - заявили прикордонники.

Осіб, які пропонували хабарі, затримано на підставі ст.208 КПК України.