З місця події правоохоронці вилучили стартовий пістолет \ Фото УНІАН

У Харкові до відділу поліції доставили шістьох громадян Ізраїлю, які вчинили стрілянину біля військової частини.

Читайте такожНа Дніпропетровщині депутат міськради влаштував стрілянину у кафе

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області, інформація про те, що по вулиці Академіка Проскури в районі військової частини чутно постріли, надійшла до правоохоронців 16 квітня близько 16:40.

Відео дня

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво відділу поліції та кілька екіпажів патрульної поліції.

Прибувши за адресою, правоохоронці виявили автомобіль Daewoo Lanos під керуванням 31-річного громадянина Ізраїлю з п’ятьма пасажирами віком від 18 до 24 років, громадянами тієї ж держави.

За даними поліції, троє з чоловіків виявились студентами одного з університетів Харкова, а інші приїхали до них в гості.

«Пасажири вели себе дуже голосно, а згодом відкрили вікно в автомобілі та почали здійснювати постріли», - йдеться у повідомленні.

З місця події правоохоронці вилучили стартовий пістолет, дві відстріляні та дві не відстріляні гільзи. Учасники події були доставлені до Київського відділу поліції для з’ясування всіх обставин пригоди.

Інформація про вказаний факт зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.