У Києві позашляховик протаранив поліцейське авто / фото Роман Барабаш / Інформатор

У Києві біля Палацу «Україна» відбулося ДТП за участю двох автомобілів. Toyota RAV4 на перехресті не розминулася з поліцейським Mitsubishi Outlander XL.

Читайте такожПід Києвом автівка на швидкості врізалася в зупинку, серед постраждалих дворічна дитина (фото, відео)

У результаті події постраждав правоохоронець. Аварія сталася 1 травня близько 23:40, повідомляє "Інформатор".

За словами очевидців, Toyota проїжджала перехрестя, рухаючись з вулиці Володимиро-Либідської на вулицю Коновальця, тим самим перетинаючи вулицю Велику Васильківську. Поліцейський автомобіль рухався на великій швидкості по Великій Васильківській з синіми проблисковими маячками прямо у бік площі Льва Толстого. Як тільки правоохоронець за кермом Mitsubishi побачив, що горить червоний сигнал світлофора, він в останній момент включив звукову сирену, але швидкість залишалася колишньою. Дівчина за кермом Toyota не встигла зреагувати і протаранила бік Outlander XL, який вилетів на тротуар.

фото Роман Барабаш / Інформатор

В результаті удару постраждав водій поліцейської машини. Його госпіталізували з травмами шиї. У Toyota повністю розбита передня частина, а у Mitsubishi сильно вм'ятий лівий бік.

фото Роман Барабаш / Інформатор

В результаті ДТП, дорожній рух затруднено не було. На місці працювали кілька нарядів патрульної поліції та «швидка». Деталі аварії встановлюють правоохоронці.

Відео "Інформатор"

Як повідомляв УНІАН, 1 травня в Донецькій області легковик зіткнувся з маршруткою, в результаті чого загинув військовий.