Авто порушника конфіскували / Фото Патрульної поліції Сумщини

У Сумах за керування з ознаками сп’яніння патрульні склали на 22-річного водія іномарки за останній рік вже 9 протоколів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Сумській області, інспектори зупинили автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху на вулиці Лінійній.

За кермом патрульні виявили 22-річного водія без водійського посвідчення, адже права керування транспортними засобами чоловік був позбавлений за те, що їздив у стані сп’яніння. До того ж, цього разу він знову мав ознаки наркотичного сп’яніння.

Відео дня

«Перевіривши керманича за наявними базами даних, інспектори з’ясували, що в нього досить «багата» історія: за 2018 рік на цього водія патрульні склали 8 адміністративних матеріалів за керування напідпитку та 4 – за керування особою, яка є позбавленою права керування транспортними засобами», – зазначається у повідомленні.

У присутності двох свідків чоловік відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Інспектори склали на водія адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (керування особою, позбавленою права керування) та ч. 3 ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами в стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Молодого чоловіка відсторонили від керування, а його автомобіль на евакуаторі доставили на спеціальний майданчик.