Аварія сталася 13 липня / facebook.com/Юрій Сулаєв

ЗМІ повідомили, що очільник полтавського осередку "Слуга народу" Олексій Сердюков став учасником смертельної ДТП 13 липня неподалік Полтави. Проте у політсилі в Telegram наголосили, що він не є очільником осередку партії "Слуга народу" у Полтаві, також він не є членом партії.

Про аварію сам Сердюков написав на своїй сторінці у Facebook. За його словами, він був за кермом Toyota, яка виїхала на зустрічну смугу й зіткнулася з ВАЗ-2109.

Читайте такожУ Запорізькій області мікроавтобус Управління державної охорони потрапив у ДТП

"Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача, і я не зміг його завершити. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальності", – написав він.

Як повідомляють ЗМІ, в автомобілі Toyota, окрім Сердюкова, перебувала Олена Пашетних (Кузіна), екс-журналістка "Громадського", яка також вела відеопроекти для "Трибуни" та "Зміста".

За словами Сердюкова, у нього внаслідок ДТП перелам тазу, а його пасажирка перебуває у тяжкому стані.

"Немає слів, які можна сказати щоб стало легше родичам загиблої дівчини (пасажирки ВАЗ - Ред.). Єдине, що ми можемо зробити - пообіцяти взяти на себе усі витрати, пов'язані з лікуванням та іншими витратами, пов'язаними з ситуацією і лікуванням інших потерпілих", - написав Сердюков. 

facebook.com/Юрий Сулаєв

Як повідомляв УНІАН, 13 липня на трасі поблизу села Бречківка Диканського району неподалік Полтави сталася масштабна ДТП. На відео із соцмереж видно, як Toyota на швидкості йде на обгін смугою протилежного руху. Проте не встигає повернутися на свою смугу й ударяється у ВАЗ-2109. Toyota одразу ж загорілася. 

В ДТП травмувалося п'ятеро людей - четверо дорослих і дитина п'яти років. Згодом у лікарні померла травмована жінка - пасажирка ВАЗ.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху).