За словами родичів загиблих, водій BMW мчав зі швидкістю майже 140 км/год / фото УНІАН

Сьогодні Приморський районний суд Одеси засудив до 5 років позбавлення волі водія BMW, який у 2018 році збив на смерть двох пішоходів на зупинці.

Як передає кореспондент УНІАН, підсудний Олег Семиренко - винуватець аварії, що сталася на 6-й станції Великого Фонтану, заявив, що розкаюється в скоєному, визнає свою провину і стверджує, що збив людей ненавмисно.

Зокрема, встановлено, що 8 вересня близько 21.00 водій, рухаючись на автомобілі BMW M5 вулицею Фонтанська дорога, грубо порушив правила дорожнього руху - проігнорував вимоги червоного сигналу світлофора і скоїв зіткнення з автомобілем Škoda Octavia, який почав рух на дозволений сигнал світлофора.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові "нова Зайцева" на авто врізалася в агітаційний намет (фото)

У результаті зіткнення BMW M5 виїхав за межі проїжджої частини, де збив групу пішоходів, з яких двоє загинули на місці події.

Представник прокуратури наполягав на 8 роках в'язниці, адвокат - на трьох роках умовно з випробувальним терміном один рік, аргументуючи тим, що його підзахисний визнав свою провину.

Родичі загиблих стверджують, що підсудний - дрифтер і раніше вже був учасником ДТП. Вони заявляють, що іномарка мчала зі швидкістю майже 140 км/год.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі ввечері 8 вересня 2018 року при зіткненні двох іномарок  одна з них влетіла у зупинку громадського транспорту. В результаті ДТП дві людини загинули, п'ятеро госпіталізовані. Прокуратура повідомила про підозру 27-річному водієві BMW.