В Одесі затримано призвідник бійки на Французькому бульварі, яка призвела до госпіталізації двох поліцейських / Фото УНІАН

В Одесі затримано зловмисника за бійку з патрульними поліцейськими, які через отримані травми були госпіталізовані.

Читайте такожУ Києві чоловік намагався втопити жінку в Русанівському каналі

Як повідомили УНІАН в управлінні патрульної поліції в Одеській області, сьогодні близько півночі патрульним надійшло повідомлення про те, що невідомі порушують громадський порядок на Французькому бульварі.

Відео дня

Зокрема, заявник повідомив, на дитячому майданчику перебуває група чоловіків, які порушують громадський порядок - кричать, застосовуючи нецензурну лайку, розпивають спиртні напої тощо.

На зауваження патрульних, які прибули на місце події, порушники не реагували, навпаки - вони почали поводитися ще агресивніше. Як зазначається, на допомогу екіпажу прибув наряд однієї з охоронних фірм, співробітники якої пояснили поліцейським, що вже неодноразово приїжджали на виклики громадян, які скаржилися на цих правопорушників.

«Сьогодні вночі кілька чоловік з вищеназваної групи «відпочивальників» почали висловлювати своє невдоволення діями правоохоронців, провокувати на конфлікт і зчинили бійку. Спільними зусиллями було затримано головного призвідника конфлікту», - розповіли в управлінні.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК. За умисне нанесення тілесних ушкоджень поліцейському громадянину повідомлено про підозру згідно ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків).

Двох інспекторів, які дістали травми, госпіталізували.