Поліцейський завдав літньому чоловікові тілесних ушкоджень / фото: Коментарі. Харків

Поліцейського, який завдав тілесних ушкоджень пенсіонеру в харківському трамваї, відсторонили від виконання службових обов'язків.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Читайте такожПід Києвом чоловік отримав 7 вогнепальних поранень, підозрюваних затримали (фото)

Відео дня

За даними поліції, між поліцейським і пенсіонером виник конфлікт. У результаті дільничний офіцер поліції Слобідського відділу завдав літньому чоловікові тілесних ушкоджень.

В момент інциденту перебував у цивільному одязі, без вогнепальної зброї.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Стосовно поліцейського розпочато службове розслідування. На час його проведення дільничного відсторонено від виконання функціональних обов'язків.

Якщо в ході перевірки факт інциденту підтвердиться, керівництво обласної поліції прийме рішення про притягнення поліцейського до дисциплінарної відповідальності аж до звільнення.

Розслідуванням усіх обставин за фактом можливого перевищення службових повноважень співробітником поліції займається Державне бюро розслідувань.

Як повідомляв УНІАН, пенсіонер Сергій Слинько був побитий працівником поліції, коли разом із дружиною повертався додому на трамваї з онкодиспансеру.