Експерти поїхали, але тіло чоловіка залишилося лежати в будинку / фото УНІАН

Мешканцям багатоквартирного будинку №5 по вулиці Заводській в Жовтих Водах Дніпропетровської області довелося десять днів жити поруч з небіжчиком.

Про це повідомляє Dnepr.info.

На вихідних в одній з квартир будинку знайшли труп самотнього чоловіка. Експерти оглянули загиблого і місце події, зазначивши, що смерть настала близько 10 днів тому. Саме через неприємний запах від розкладання труп і був помічений.

Відео дня

Читайте такожПоліція затримала матір, яка викинула тіло трирічного сина у валізі

Експерти поїхали, але тіло чоловіка залишилося лежати в хаті. Виявилося, що вивезення небіжчика в даному випадку знаходиться в юрисдикції «ДержКомунГоспу», але у вихідний там нікого не було.

Мешканці будинку через поліцію змогли додзвонитися до заступника міського голови, який відповів їм, що «у вихідний день - це проблема». Виявилося, що підприємство, яке займається вивезенням небіжчиків, не працює в неділю. Мешканцям сказали, що потрібно чекати до понеділка.

За словами мешканців, через розкладання запах по всьому будинку стояв настільки нестерпний, що важко було навіть спати вночі.

Як повідомляв УНІАН, жителі селища Сураново в Кузбасі РФ через відсутність доріг не можуть доїхати на машині до адміністративного центру - міста Тайга - і змушені возити на електричці або автовагоні тіла померлих родичів на огляд в морг за 50 кілометрів.